KSV Rumbeke 4 - 2 KDC Ruddervoorde

Wedstrijd Dames op zondag 28 april 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Op zondag 28 april stond de laatste competitiewedstrijd op het programma voor Rumbeke, thuis tegen Ruddervoorde.

De wedstrijd begon meteen goed voor de thuisploeg. Na 1 minuut werd de score al geopend! Delfien met de voorzet, Efleurie met de aanname, draaien en binnengetrapt, 1-0. Het eerste kwartier is volledig voor Rumbeke met nog 2 kansen voor Delfien. Na 16 minuten dan toch een eerste kansje voor Ruddervoorde, afstandsschot die over waait. 25 min gespeeld als de 2-0 op het scorebord staat. Efleurie met een hoekschop, Lize kopt overhoeks binnen. 10 min later staat het meteen ook 3-0, Voorzet van Shana die door Delfien afgewerkt word. Rumbeke komt nooit in de problemen en kan gaan rusten met een oververdiende voorsprong.

Tweede helft begint met een grote kans voor Rumbeke via Efleuri maar de bal gaat voorlangs. 51 min gespeeld, korte terugspeelbal in de verdediging van Rumbeke die onderschept word en de aanvalster van Ruddervoorde gaat voorbij Lore en maakt er 3-1 van. Een kwartier voor tijd komt Ruddervoorde met de aansluitingstreffer, doorsteekpas centraal door de as, opnieuw voorbij Lore en zo staat het plots 3-2 en werd het toch even spannend, maar verdere grote kansen komen er niet meer en dan in blessuretijd komt het zelfs nog 4-2. Handsbal in de 16 en penalty voor Rumbeke, kapitein Lize neemt haar verantwoordelijkheid en schuift de bal rechts van de keeper in de hoek.

KSV Rumbeke sluit een sterk seizoen af met 43 punten en een mooie 5de plaats!